De nieuwe generatie heeft de toekomst. En de toekomst begint nu.

De nieuwe generatie zit vol energie en ambitie. Kijkt met een frisse blik naar de werkelijkheid en vraagt zich af of zaken niet slimmer, beter kunnen. Ze zorgt voor dynamiek die bedrijven, organisaties en de samenleving gezond houdt.

Door de razendsnelle digitalisering van vandaag de dag is de nieuwe generatie belangrijker dan ooit. De nieuwe generatie jaagt vernieuwing aan, creëert nieuwe manieren van communiceren, van samenwerken en van problemen oplossen. Jong talent is kapitaal voor elke organisatie die voorop wil lopen.

Kapitaal dat broodnodig is om succesvol te zijn en te blijven. Wij geloven als geen ander in de kracht van de nieuwe generatie. Daarom stimuleren wij bedrijven en organisaties deze kracht te benutten.

Dicht de kloof

YoungCapital richt zich op jong talent, de nieuwe generatie medewerkers. Wij linken hoogopgeleid jong talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Wij helpen deze ondernemende, optimistische en sociaal vaardige groep hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Dat doen wij onder diverse labels, zoals StudentenWerk, StudentJob en YoungCapital NEXT.

Vernieuwing door verjonging

Wij pleiten voor vernieuwing door verjonging. Met jong talent komen dynamiek, energie en kennisoverdracht vanzelf. Dat laatste is tweerichtingsverkeer: jong en oud leren van elkaar, geven elkaar input en stof voor nieuwe ideeën.

Dat is geen gok, maar een feit, gebaseerd op onze eigen ervaringen met vele tienduizenden geplaatste kandidaten en klanten.

We horen graag van u!

En we beantwoorden al uw vragen! Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen contact met u op.


Stel Hier je Vraag
*
*