Financieel Blog

bruto en netto salaris 2021

Jij bent een échte finance man/vrouw, toch? Dan kijk je vast reikhalzend uit naar komende dinsdag, want dan is het weer: Prinsjesdag. En dat is natuurlijk dé dag dat alle belangrijke overheidsplannen bekend gemaakt gaan worden, óók op financieel gebied. En misschien wel in het bijzonder: er wordt bekend gemaakt hoe hoog de belastingen en heffingen zullen zijn in 2021. Wil jij weten wat jouw bruto en netto salaris in 2021 gaat zijn? Dan is deze informatie van prinsjesdag broodnodig. Hiermee heb je jouw bruto en netto loon in 2021 namelijk zo berekend, want we hebben al een super deluxe bruto en netto calculator van YoungCapital klaarstaan voor je, waarmee je in een paar seconde jouw bruto en netto salaris weet.

Minder of meer belasting?

Minister Hoekstra heeft al aangegeven dat, ondanks de coronacrisis, de overheid niet zal overgaan tot grote lastenverzwaring. Dat is goed nieuws voor jou. Het zou toch wat zijn, heb je al meerdere klappen van de crisis gehad, moet je ook nog eens veel meer belasting gaan betalen. Die loonsverhoging die je normaal zou krijgen heb je niet gehad, en dan zou niet alleen je bruto, maar ook je netto salaris in 2021 erop achteruitgaan. No way, dit lijkt gelukkig niet te gaan gebeuren.

Dinsdag is the day

Voor alle precieze details moeten we je toch helaas nog even in spanning houden. Dinsdag weten we allemaal exact hoe we ervoor staan. Voor nu verwijzen we je alvast door naar de bruto en netto salaris calculator van YoungCapital. Neem alvast een kijkje en verzamel de gegevens die je al paraat hebt. Dan heb je dinsdag als eerste jouw bruto en netto salaris voor 2021 in kaart gebracht. Kun je al beginnen met het plannen van je volgende vakantie (hopen dat het coronavirus zal afnemen in 2021). Of misschien laat je de vakanties liever even schieten en ga je voor een gloednieuwe laptop of kersverse smartphone. Up to you.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.