Financieel Blog

Huismerk cartridges en toners, 10+ voor en nadelen.

In deze blogpost bespreken we 6 redenen waarom huismerk cartridges en toners beter zijn dan originele inkt cartridges en toners. Er zijn heel wat verschillende redenen om aan te geven waarom huismerk inkt beter is dan originele inkt cartridges en toners. Zoals het feit dat huismerk inkt eenvoudig te vinden zijn, goedkoper zijn dan originele inkt cartridges en toners. 

Waarom is huismerk cartridges en toners beter dan originele?

  1. Huismerk cartridges en toners zijn meestal veel goedkoper dan originele inkt cartridges.

 

  1. Je kunt vaak meer pagina's afdrukken met huismerk cartridges en toners omdat deze vaak een hogere inktvulling heeft.

 

  1. Huismerk inkt is over het algemeen net zo goed van kwaliteit als originele inkt cartridges, maar soms zelfs beter.

 

  1. Veel huismerken bieden een 100% niet-goed-geld-teruggarantie, zodat je zeker weet dat je geen risico loopt.

 

  1. Sommige huismerken bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor abonnees, waardoor je nog meer kunt besparen op je inktkosten.

 

  1. Door huismerk cartridges en toners te gebruiken, steun je vaak de lokale economie in plaats van een multinationale onderneming.

 

Welke voordelen heeft huismerk inkt ten opzichte van originele?

Als je printerinkt nodig hebt, is het verleidelijk om de duurste optie te kiezen: originele inkt van de fabrikant. Maar is dat wel echt nodig? In veel gevallen is huismerk inkt een betere keuze.

 

  1. Huismerk cartridges en toners zijn meestal goedkoper dan originele inkt. Je kunt soms tot 80% besparen op de aankoopprijs.

 

  1. Huismerk inkt wordt vaak gemaakt door dezelfde fabrikant als originele inkt cartridges en voldoet dus aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

 

  1. Veel huismerken bieden levenslange garantie op hun inktcartridges, waardoor je geld bespaart als er toch iets misgaat.

 

  1. Originele cartridges bevatten vaak minder inkt dan huismerken, waardoor je vaker moet bijvullen of nieuwe cartridges moet kopen. Bij huismerken weet je precies hoeveel inkt er

 

Hoeveel meer krijg je met huismerk in plaats van originele?

Als je kiest voor huismerk inkt in plaats van originele cartridges, dan profiteer je van een aantal aanzienlijke voordelen. In de eerste plaats zijn huismerken veel goedkoper dan de originele cartridges. Bovendien leveren ze vaak een betere printkwaliteit op, en gaan ze langer mee. Ook hebben ze meestal een grotere inhoud, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Tot slot zijn veel huismerken ook beter voor het milieu, omdat ze gemaakt worden van recyclebare materialen.

 

Wat zijn de nadelen van huismerk cartridges en toners?

  1. Huismerk cartridges en toners zijn meestal een stuk goedkoper dan originele inkt van de printerfabrikant. Dit komt omdat huismerken geen reclame- of ontwikkelingskosten hebben en daardoor hun prijzen laag kunnen houden.

 

  1. Huismerk inkt is over het algemeen net zo goed van kwaliteit als originele inkt, maar er zijn wel een paar uitzonderingen. Sommige huismerken maken gebruik van minder duurzame materialen, waardoor de kwaliteit lager is.

 

  1. Originele inktcartridges worden vaak beter onderhouden door de printerfabrikant, waardoor ze langer meegaan. Dit geldt met name voor printers die veel gebruikt worden in bedrijven of thuisoffice's.

 

  1. In sommige gevallen kan het gebruik van niet-originele inktcartridges leiden tot een vervalste printkwaliteit, vooral als deze niet goed bij de printer matcht.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.